12 november 2017

Fars dag - familjedag

Idag har vi firat Fars dag - som en fin familjedag! Efter att pappan i huset fått lite presenter på sängen och frukost i magen åkte vi till Tropikariet.


Lite nytt sedan vi var där senast, framför allt avdelningen Freaks of Nature - Naturens märkliga & fantastiska djur. Sååå många spännande och annorlunda djur, som Drakfisken på bilden ovan.


Gillar verkligen att vi har Tropikariet här i vår stad. En lagom utflykt, där man går genom olika delar av världen och får uppleva allt ifrån små insekter till hajar och krokodiler. Många av djuren är "fria" i lokalerna och sitter inte i några burar eller terrarium.

Vi fick vara med och kolla lite närmare på en kameleont som fick mat precis när vi kom. Vi fick klappa en boaorm och jag fick nästan grön-fågel-med-stor-näbb-bajs på mig :-) Vi fick också skymta en nyfödd haj, 2 dagar gammal - så häftigt!


Sedan fortsatte vi dagen med burgare på O´Learys innan vi fortsatte med vår söndag. Vinterdäck, experiment & hundtrimning har bla stått på agendan. Frozen cheesecake och Så mycket bättre avslutade en bättre söndag i Lejonkulan.

Min egen pappa har inte blivit firad av mig idag, men det blir han en annan dag 

Inga kommentarer: