02 januari 2018

Julen 2017


Denna julen valde vi (eller det råkade iaf bli så) att inte skicka några julkort. Många faktorer spelade in. Stress. Dator utan fotoredigeringsprogram. Och lite annat.


Istället skänkte vi en summa pengar till Unicef och håller tummarna att våra uteblivna porton istället kommer att vara till nytta för behövande barn.


Julafton inleddes traditionsenligt med att tomten varit och lämnat julklappar under granen. När de var öppnade hann W med att överlämna en liten julklapp till sin lekkompis och busa lite. Sedan kom svågern med sambo och åt julfrukost och lämnade julklappar till barnen.


Julafton fortsatte med att våra föräldrar kom lagom till Kalle & hans vänner och sedan var det julklappsutdelning till barnen - igen! Och till W!


Julmat intogs och barnen lekte med sina julklappar innan det återigen var dags för julklappsleken. Och denna gången blev jag inte utan!


På juldagen åkte vi sedan till Solsidan för några dagars avkoppling och häng med grannar/vänner. Det regnade mycket så det kändes helt ok att hålla sig inomhus och slappa och spela spel. Tyvärr åkte jag på en förkylning, men så är det ju ofta när man blir ledig.


Det var nog vår jul i en ganska bra sammanfattning 

Inga kommentarer: