10 februari 2018

Jill, musikglädje & konserter

Förra fredagen var J och jag på Jill Johnsons konsert - Thats life! Jag hade inte "läst på" så jag var ganska ovetande om vad själva showen innebar. Insåg när vi gick dit att jag inte lyssnat in mig något speciellt på Jill inför konserten. Men det var inget jag hade kunnat göra ändå, eftersom hela showen bygger på musik som inspirerat Jill under uppväxten. Det var storband med blåsorkester, akrobatik och så mycket glädje! Det var bland annat låtar av Frank Sinatra, Dolly Parton och Cindy Lauper. Det var en otrolig blandning och hela gänget - med Jill i spetsen - utstrålade sådan musikalisk glädje!

Bild av Mattias Johansson, lånad här.

Älskar att gå på konsert! Blir alltid lika glad! Känner mig redan lite glad över att jag i veckan köpte biljetter till Alcazars avskedsturné - även om det inte är förrän i höst.

Den närmsta "konserten" jag har framför mig lär väl vara tysk after ski om en vecka ungefär, ha ha!!

2 kommentarer:

Fnulan sa...

Kan vi inte gå och se Alcazar???

Emelie Babunovic sa...

Åhh! Jag har varit sugen på att gå på hennes, men göteborgs-showen är förbi så då blir det lite svårt.

Kram