20 februari 2018

Status skidåkning

Om gårdagen innebar en riktigt bra skiddag så var dagen det motsatta. Det snöade och var jättedålig sikt när vi kom upp på berget. Vi bor ju i dalen och vädret här nere behöver inte alls vara detsamma som där uppe. Nu snöade det visserligen lite nere i dalen också idag. Hur som helst så var det ingen höjdarsikt och vi tog oss över på en annan sida av berget - där det visade sig vara ännu värre. Jag fick panik! Allt var bara vitt!!


Även om jag visste att jag åkte i en backe som inte var brant, och åkte från sida till sida så kändes det som om jag var i typ lustiga huset där allt bara lutade åt olika håll.. Galet! Och så höll jag och R på att krocka så jag vred till höften på ett icke skönt sätt. Hoppas bara att det släpper mer och mer.

Vi lät J åka vidare själv när vi väl tagit oss ner igen. Barnen och jag har haft det bra ändå. Och J också :-) Vi har kollat lite leksaker och käkat italiensk till lunch. Sedan hängde vi ett tag i spaet, eller rättare sagt i poolen och ångbastun. Nu har hela ligan käkat middag och en (no names) har somnat - fast han skulle bara vila lite... Vi andra tre kommer nog snart att göra honom sällskap. Det är tröttsamt att vara på skidsemester!

Inga kommentarer: