14 mars 2018

Say cheese!!Oj. oj, oj, nu rullar det på igen! Två happenings i helgen som kräver sin planering och hjärnan jobbar på för fullt med att få ihop allt. Att det sedan också fötts lite nya bebisar i släkten, kusiner fyller år och hela jobbet drar iväg över påsk lägger till lite till den där planeringen. Känner mig inte som världens roligaste just nu. Och det är kanske därför W räcker ut tungan åt mig?! :-D

4 kommentarer:

Emelie Babunovic sa...

Vilken underbart härlig bild!
Låter som att det är lite mycket för dig nu ja..
Kram

Linda sa...

Härligt bild, verkligen! Så synd att du missar eventet. Men Nwe York är la inte fy skam!
Svar: Ja,jag behöver verkligen värme nu! Trevligt, gud New York så många som åker dit! Vad går flyget på? Vad bokade du med? Kickoff i Spanien lät ju inte heller helt fel,hehe.

Therese sa...

Känner igen det där, sist månaden har allt gått i ett här med kalas, möten, jobb, aktiviteter, hundträning, sjukdomar osv så i dag när jag tryckte enter och fick iväg en forskningsansökan kände jag att livet återvände, nu ska jag andas, njuta av sol och fågelkvitter och kanske ett glas bubbel ikväll. Det gäller att stanna upp och vara känner jag. Allt gott till dig och va rädd om dig <3 KRAM

Therese sa...

... tack för påminnelsen om överraskningarna, det brukar ju jag med ha, men hade fallit bort. Ska till stan i veckan å ska då hjälpa "påskharen" på traven ;-D Ha det fint <3