05 april 2018

Utmaning i mars
januari utmanade jag mig själv med att testa sånglektioner. Och i februari blev det "att åka skidor i Österrike" eller "åka golfbil på flygplats", Mars månads utmaning för mig hade också med skidåkning att göra, nämligen att ta mig ner för en svart backe! En kort sträcka, men jag gjorde det - två gånger till och med!Jag kände mig riktigt ordentligt stolt över mig själv efteråt. Jag gjorde det! På eget bevåg, ingen tvingade mig eller sa att jag skulle klara det. När R susande ner för den svarta pisten så tänkte jag att jag också skulle prova. Jag såg slutet på backen så den var inte så lång och det gjorde det enklare att sikta mot målet.

Så jag känner mig nöjd - nu har jag ju faktiskt testat tre (fyra) grejor jag aldrig testat förut! Det ska bli spännande att se vad april månad har för utmaning till mig?!

2 kommentarer:

Emelie undermyumbrella sa...

Väldigt modigt gjort!
Hsr du testat crossfit? Det hade kanske kunnat vara aprils utmaning 💛

Therese sa...

Wow! Hejja dig! Kul ide, jag ska ta efter och klura på en utmaning, tror jag skulle behöva en sådan spark där bak och "kick" att våga något nytt :-)