07 juni 2018

Ändrade planer

Den här dagen blev inte som det var tänkt. På så många sätt. Bland annat skulle båda barnen och jag bli klippta. Men frisören behövde boka om. Och jag som lovat hämta R lite tidigare fick hämta honom så att han fick hänga på jobbet ett tag istället. Sedan var det dags för terminens sista Joyvoice. Men det var det visst inte alls. För lokalen där vi tränar var uppbokad för annat. Morgondagens student kanske :-)  Och lite så har det gått idag. Lite olika besked som ställt saker på ända.


Men imorgon hoppas jag att allt går som planerat. Barnen ska ta sig själva till skolan. Ja, L gör ju alltid det, men imorgon ska R få haka på. Själv ska jag hämta J på flygplatsen. Så jag hoppas att trafikgudarna är med mig, att barnen inte råkar ut för några frukosttrubbel, att den fyrbenta fluffiga blir upphämtad av kollegan och att jag hinner jobba lite också :-) För sedan blir det liten möten på eftermiddagen, den obokade klipptiden och så förhoppningsvis mamma-dotter-tid med min stora loppa!

Full fart, som vanligt, alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)