02 september 2018

10 år!

Jag vet knappt hur jag ska börja! Vi firade alltså 10-årig bröllopsdag i torsdags och hade inte gjort några planer eftersom J skulle vara i Tyskland. Trodde jag. Men det visade sig att min älskade make hade planerat i flera månader. Mina kollegor var involverade i både falska och riktiga planer. Min kära vän J Cool bokade upp mig med falska planer. Föräldrar och svärfar var involverade i passning av barn och hund. Kollegornas fru & sambo hade också sett till att jag var uppbokad en kväll. Vänner har knappt vågat prata med mig den sista tiden av rädsla att försäga sig :-)


Och vilken överraskning! Jag måste bara gå igenom lite bilder :-) Sedan kommer hela storyn!
Jag är så otroligt tacksam för allt! 

1 kommentar:

Emelie undermyumbrella sa...

Fima ni!! Men guud! Vad kul att vi hade så lika buketter när vi delar bröllopsdag 😍

Grattis till er och er kärlek. Önskar er det bästa!