09 september 2018

Kryssmeny, bubbel & 92-åring

Hur gick det med min plan då? Jo, men ganska bra måste jag nog säga.

I fredags var Kryssmenyn toppen, som vanligt. Vi lyckas alltid kasta i oss maten när vi är där och det får väl vara ett gott betyg.

Vännerna kom, popcorn  & champagnekorkar poppade & löjrom avnjöts. Innan de åkte vidare i lördags hann vi med en kort tur med ribbåten på höga vågor i Öresund och det är nog inte bara jag som har lite träningsvärk idag :-)


På kvällen var det dags för Världsmiddag och vi bjöds på cypriotiska rätter och Ouzo :-D 

Idag har det givetvis röstats och nu har vi lite valvaka i myskläder och jag sitter med massagekudden bakom ryggen. Annars har jag firat min farmor som fyllde hela 92 år idag. Det är en hedervärd ålder!

Vad har ni gjort i helgen?

1 kommentar:

  1. Grattis till farmor!

    L0ter som en supermysig helg. Älskar era världsmiddagar alltså. Hade varit så kul att härma det konceptet.

    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)