22 oktober 2018

Oktobermåndag


En vanlig måndag i oktober är jag lite extra glad över:

★ att J kom hem från Kina igår! Många dagar utan att familjen varit komplett..
★ att det var en fantastisk show med Alcazar i lördags! 
★ att jag fått tid med äldsta vännerna i helgen!
★ att vi åker till Spanien om mindre än en vecka :-)
★ att jag ska på en spännande föreläsning imorgon.
★ att jag kan dricka vanligt vatten igen utan att det smakar som avloppsvatten (gissar jag!) :-) Yeay! Efter fyra veckor med en antiinflammatorisk tablett som verkar ha skruvat till mina smaklökar är det  u n d e r b a r t  att kunna klunka helt vanligt vatten igen!
★ att jag premiärtestat min nya Crockpot idag och hade en köttgryta som i princip var klar när jag kom hem från jobbet! Mycket nice!

1 kommentar:

anneli sa...

Åh Spanien, det land vill jag besöka!