23 november 2018

Five on friday - upcoming eventsImorgon är det dags för jultraditionen - att gå på konsert med Magnus Carlsson. I år kickar det liksom igång julen för mig, det blir startskottet för att under kommande vecka plocka fram stjärnor och pynt!


I år blir det ett spännande gäng på Christmas Night - för utom Magnus är det Tommy Nilsson, Sofia Källgren och Elisa. Bra röster!


Sedan har jag faktiskt redan ett helt gäng "shower" inbokade under början av nästa år. Först ut är Robyn i januari. Det blir en spännande konsert då jag anar lite klubbkänsla. Antar att stolar är underskattat just den kvällen..  Men vi får väl se!


I mars ska jag lyssna på Mia Skäringer. En föreställning som sålt slut många gånger och nya orter och chanser har tillkommit. Så nu passar jag på!


I april blir det  ä n t l i g e n  Kort, glad & tacksam med Pernilla Wahlgren! Önskade mig biljetter till det för ett år sedan, men min man ville själv inte gå på showen och tyckte inte att det var en så kul present att ge då. Men nu har jag lyckats få med mig Ronneby-tjejerna på en extrainsatt föreställning!


I april blir det också Magnus igen :-) En show jag absolut inte kan missa! Med så många hits i bagaget kan det ju bara inte bli dåligt!

Det får bli veckans five on friday! Mina fem kommande event!
Har du några konserter eller föreställningar att se fram emot?

Inga kommentarer: