19 december 2018

En dag på språng med sång

Förra veckan sjöng jag med Joyvoice på Knutpunkten, dvs centralstationen här i stan. Ikväll är det dags att sjunga på Ikea :-) Men innan dess har jag ett mycket  S P Ä C K A T  schema! Det är välplanerat för att få ihop alla stopp!

Gillar att barnen och jag myser med dagens avsnitt av julkalendern innan vi susar vidare till skola & jobb. Att vi tänder lite ljus och sitter tillsammans en stund. När det inte är december passar jag på att tömma diskmaskinen, lägga i en maskin tvätt, kanske förbereda något inför kvällens middag osv, medan barnen äter. Men i december sitter vi ner tillsammans.

Idag komm jag som sagt inte att sitta ner mycket. Jo, en timme, när jag ska fixa naglarna :-) Jag kanske somnar, ha ha!

1 kommentar:

Fnulan sa...

Höll du dig vaken? Hahha God jul på dig kära vän. Kram