28 december 2018

Skidåkning, fredagstacos & solsken

Idag har det varit en bra skiddag. Vi var ute i backen direkt när liftarna öppnade vid 9. Jag har egentligen ingen erfarenhet av Björnrike, bara några åk och ett par negativa minnen för många år sedan, så jag hade inga riktiga förväntningar. Men det har varit riktigt bra backar - för mig. Det har varit lagom mycket folk i backarna, breda backar och inte jättekall temperatur.


Barnen har varit ute i princip heeela dagen. R har åkt som en kung och även L har provat på ett åk, men hon vill inte åka denna gången och vi tjatar inte på henne.

Nu har vi käkat fredagstacos, alla barnen sover och jag tror inte att någon av oss vuxna skulle protestera högljutt som någon skulle föreslå sänggång, ha ha!

Ser fram emot att vara ute i liften vid samma tid imorgon. Backarna blir lite uppkörda på eftermiddagarna och då blir jag lite feg. Är bara lite orolig över morgondagens träningsvärk...

14 kommentarer:

Moa sa...

Åhh vad skönt med en bra dag i backen och gott med tacos! :D

Linda sa...

Låter som en toppen dag, hoppas att helgen går i samma anda

Hannas krypin sa...

Men åh vad underbart att vara ute i backen. Önskar att jag kunde åka slalom. Har aldrig lärt mig det.

Junitjej sa...

Så härligt att vara i fjällen! Jag skulle vilja åka dit, även om jag inte är någon skidfantast.

Fröken Rödlök sa...

Jag tycker att det ser så härligt ut att åka, det ser också så lätt ut men jag har aldrig stått på ett par skidor på det sättet så har ingen aning. Liksom aldrig blivit av.

Chanelle sa...

haha läste "Idag har det vart en bra skitdag"�� Jag åker inte skidor, tycker det är läskigt men det ser så roligt ut och mysigt att vara på skidsemester!

Melissa Skywalkz sa...

Vad mysigt att åka tillsammans med barnen, jag har faktiskt aldrig åkt skidor hahah

Sarah sa...

Så himla roligt att åka skidor :) Tacos är så gott och det skulle jag typ kunna leva på :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Det låter riktigt mysigt, och kul att du fick en bättre upplevelse än tidigare. Jag åker inte utför själv men sonen gör, dock har det endast blivit här i Falun för honom. Funderar på att dumpa av honom i Grönklitt i Orsa i vinter :).

Fnulan sa...

Gud vad det ser härligt ut och du ser så pigg ut vännen. Jag önskar att jag var med dig och drack lite Irish coffe på after skin. Nästa gång kanske?

Elisa sa...

Jag åker själv inte skidor, men ser ut som riktigt härligt väder för det! Hoppas träningsvärken inte gjorde sig alltför påtaglig imorse när du gav dig ut igen. :)

Sandra sa...

Usch och fy för att åka i backar haha. Nädå...bra att ni har det fint ❤

Jennysvardag sa...

Så härligt det ser ut att åka skidor så i fjällen. Jag har aldrig testat men det ser så underbart ut

maria sa...

Ser alltid så roligt ut när folk åker slalom. Jag har aldrig testat och vet inte om jag vågar. Hjälper ju inte heller att jag har en (väääääldigt) avlägsen släkting som åker på os nivå.