29 december 2018

Träningsvärk, trötthet & tidiga kvällar

Dag två i backarna avklarad. Det har gått riktigt bra. Träningsvärken uteblev, fast nu ikväll känner jag mig lite stum i vaderna. Men så har vi också åkt ganska mycket. Gillar att det är långa backar här så att man inte bara behöver känna att man åker lift hela tiden.


Någon som aldrig verkar bli trött är R. Som han älskar att åka skidor! Tur att han har en ny skidresa inplanerad inom kort.

Hela gänget här är trötta och möra om kvällarna. Tack vare att vännernas barn (ja, barnen är ju så klart också våra vänner!) är kvällströtta så går våra barn också och lägger sig i bra tid. Vi vuxna har svårt att hålla oss vakna till 23 så vi börjar fundera på hur vi ska klara av nyårsafton, ha ha! Får nog ta en nap på måndag!

7 kommentarer:

Marie Karlsson sa...

Vad härligt ni verkar ha det tillsammans och kul att åka skidor tillsammans med vänner, verkar ju underbart

Carro sa...

Å vad härligt det låter att ni har det.Detta är en dröm för mig att kunna göra nästa år tillsammans med min karl och son.Går barnen på skidskola om dagarna?

Kamilla Rytterlund sa...

Så underbart att vara iväg och åka lite skidor. vi fick inte till det över jul och nyår detta året. Hoppas vi kommer iväg till påsk i stället

Amanda Kanterfors sa...

Så mysigt med lite semester med både barn och vuxna ni låter som ni har riktiga bra dagar och det är en skön trötthet man känner när har gjort något krävande :)

Charlotte sa...

Åh, SÅ Mysigt med skidsemester! Jag har bara åkt skidor en gång i mitt liv men hade så gärna gjort det igen. Tyckte det var en sådan frihetskänsla att vara utomhus så mycket :)

Emelie undermyumbrella sa...

Underbart ❤ Barnen längtar efter vår skidresa.
Ps. Ställ klockan på 23:45 på nyår 😉

Popprinsessan sa...

Nej, den stora loppan vill inte åka skidor denna gången så hon gör inte det och den lille åker som en kung så han går inte heller i skidskola.