18 januari 2019

Five on friday - helgen

Äntligen fredag! Vissa veckor är den där fredagen lite mer efterlängtad än andra. Idag är en sån fredag.

Mina 5 om helgen då:

Fredagsmys
Ikväll blir det fredagsmys deluxe med tjongiga kycklingbollar & nudlar, chips & dippa, Talang, pussel och soffhäng.

Innebandy
R ska spela sin(a) första innebandymatch(er) imorgon. Det ska bli spännande och jag ser fram emot att vara med honom och håller tummarna för att han ska lyckas göra ett efterlängtat mål. För då får han en liten plankett som han lääängtar efter :-)

Klassfest
Imorgon är det också dags för klassträff med gänget från grundskolan. Det känns heeeeelt galet när jag inser att det är 27 år sedan jag slutade 9:an. Hur kan det vara det??? Jag är ju bara typ 32-isch..... Eller var det 42?!? Några av klasskompisarna såg jag när det var 10-år sedan vi slutade, men det är ju också ganska länge sedan nu... Så det ska bli otroligt spännande att se vad som hänt med alla de här åren.

Tropikariet
På söndag ska R och jag till Tropikariet på ett event anordnat av LM Event. Det ska bli jättekul och spännande. Både R och jag gillar att hänga på Tropikariet och nu hoppas vi få lite behind the sceene information eller upplevelser :-)

Sånglektion
På söndag ska jag på årets första sånglektion. Det var länge sedan nu så det ska bli kul och säkert lite tufft. Har inte övat så mycket med det där sjungandet heller över jul & nyår. Men jag fylls alltid av energi under mina lektioner!


Vad ska ni hitta på i helgen?

27 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg det låter som att det kommer bli!
  Heja heja innebandy! Hoppas bollen prickar målet. :)
  Vad kul med klassträff! Känns inte klokt vad tiden går. Jag kan knappt tro att det är 14 år sen studenten i år, haha.

  SvaraRadera
 2. Låter som att ni har en helt fantastisk helg framför er. Min sambo hatar talang så har fått kolla avsnitten i efterhand, men det är ju rätt fint det också, då kan man kolla utan reklam direkt på Cmore. Jag hoppas att ni får lite sportslig tur med innebandyn!

  SvaraRadera
 3. Pärla Karlsson18 januari 2019 09:35

  Fullspäckat ja, men det låter som ni kommer få en grym helg. Här ser det ganska så planlöst ut just nu.

  SvaraRadera
 4. Ohh vad roligt att gå på klassfest, kul att se hur alla är idag

  SvaraRadera
 5. Så kul med klassträff! Men, ja., tiden går ju alldeles för snabbt! Jag förstår inte alls vad som hände...
  Själv har jag inte mycket planerat alls för helgen. Möjligtvis en del avloppsrenoveringsplanering.. kanske inte "skitkul" precis..

  SvaraRadera
 6. men vilken härlig helg du har framför dig! Vi ska också ha fredagsmys med talang, perfekta familjeunderhålling! :-)

  SvaraRadera
 7. Så roligt att du ska på klassfest imorgon :). Jag var aldrig på den vid tio och kommer förmodligen inte gå vid 20 heller ;). Är inte så social på det sättet, men tror det är jättekul för andra att gå på :D. Fredagsmys låter jättemysigt :)

  SvaraRadera
 8. Roligt, sånglektion, matcher och klassträff måste ju vara häftigt!? hehe, det skulle ja med vilja gör, är 32 år i dagsläget vet inte när det är dags för min del med återträff, =) ska ta det så lugnt som det bara går i helgen.

  SvaraRadera
 9. Idag ska jag och dottern kila iväg på musikal är det tänkt, tillsammans med min mamma. När jag sa att vi skulle ha tjejkväll så sa min 3-åriga son;”Okej, jag har Killebäckskolan med pappa ikväll men mammakväll imorgon!”. Så jag får försöka hitta på något med honom då också tänker jag.
  Fredagsmys lät inte helt fel och självklart håller vi tummarna för att innebandymatchen ger ”rätt” resultat!

  SvaraRadera
 10. Men vad kul, det finns ett tropikarie i Helsingborg som jag brukade åka till när jag var liten. Aldrig sett ett event där dock :)

  SvaraRadera
 11. Så kul med klassfest :-) Spännande då man inte träffats på så många år, och se vad de andra varit med om. Dela gärna med dig sen

  SvaraRadera
 12. Jag älskar fredagar :) Så mysigt med soffhäng och godsaker :) Spännande med klassträff :) Hoppas du får kul :)

  SvaraRadera
 13. Låter som du har en skön helg framför dig, älskar fredagskänsla när man har en hel helg framför sig. Skulle gärna åka till tropicariet jag med. Älskar djur. Hoppas klassfesten blir lyckad.

  SvaraRadera
 14. Åh men vad kul med reunion-klassfest, jag har alltid velat gå på en också men det är ingen som anordnar haha. Du får gärna berätta hur det var i ett senare inlägg!

  SvaraRadera
 15. jaaa här blir det också fradagsmys med talang, älskar det. dottern ska ha en kompis över så de sover i vardagsrummet framför tv:n. gött! ha en fin helg!

  SvaraRadera
 16. Så mycket roligt ni har inplanerat i helgen. Roligt att R spelar sin första innebandy match. Jag ska hålla tummarna för honom i morgon. Så mysigt med fredagsmys :)

  SvaraRadera
 17. Vilken mysig helg. Oj, oj klassfest, det hade vi typ 2009 tror jag, men jag gick inte. Blev ju mobbad så jag kände inte att jag hade något gemensamt med dem då och troligtvis inte nu heller ��
  Jag hoppas du får riktigt kul ❤❤

  SvaraRadera
 18. Vad kul med klassfest. En sån skulle jag vilja gå på med dom som jag gick med upp till sexan.

  SvaraRadera
 19. Vilken rolig helg du har framför dig! Klassträffar är så roliga, jag har bara vart på en träff och det var efter 3 år bara haha! Men skulle vara kul att ha en till��

  SvaraRadera
 20. Men vilken mysig helg det låter som :) så spännande med klassfest och träffa alla igen efter alla åren! Här ska vi mest ta det lugnt i helgen då minstingen fortfarande är lite sjuk och hostig så ska bara mysa hemma :)

  SvaraRadera
 21. Så rolig helg du kommer få. Det blir verkligen återhämtning för mig då jag har ont i ryggen

  SvaraRadera
 22. Vilken underbar helg du får!!! Hoppas klassträffen blir lyckad!

  SvaraRadera
 23. men så mycket kul, och klassträff från grundskolan, wow, vad roligt.. Umgås du med några av de fortfarande?

  SvaraRadera
 24. Vad roligt att läsa om dina planer. Klassåterträff var jag på för några år sedan och skulle gärna gå igen och se hur alla förändrats. Vad roligt med sånglektioner. Det skulle jag gärna göra med. Älskar att sjunga.

  SvaraRadera
 25. Men herregud hur ska du hinna med allt? Försök andas emellanåt. Jag anmälde mig till söndagen men fick inte komma. Ville ju ses! Kram

  SvaraRadera
 26. Det låter som en bra helg lugn men ändå med roliga saker att göra. Fredagsmys låter som en bra början för att hämta lite ny energi :)

  SvaraRadera
 27. vilken härlig och kul du har framför dig med både klassfest och eventet på Tropicarium. Hälsa Katja från mig

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)