23 januari 2019

Klassträff 2019

I lördags var det dags för klassträff med gänget från grundskolan, dvs de jag gått i skolan med från 1-9:an. Eller 4-9:an om jag ska vara korrekt, vi var ett fåtal som fick byta skola efter trean och hamnade då med detta gänget.

Vi träffades när det var 10 år sedan vi slutade 9:an, men det var ju läääänge sedan nu..... Var tvungen att räkna ut att det faktiskt var 27 år sedan vi slutade.. Hur galet är inte det?!? Det låter ju som att jag är 50 när jag säger det!


Jag hade inga höga förväntningar på kvällen egentligen. Tänkte att det skulle bli trevligt att höra hur det gått för alla i livet och så där. Men jag hade inte förväntat mig att skratta SÅ mycket! För oj vad vi skrattade, allihop!

En person har sin döda hamster i frysen i väntan på begravning. En har sin (levande) vattensköldpadda i en låda i kylen, eftersom den ligger i vinteride...... En hade begravt en katt, som sedan visade sig inte vara just deras katt, utan en som såg likadan ut... Snacka om förvåning när personen kom hem på eftermiddagen, efter att ha begravt den överkörda katten på förmiddagen, och så satt katten där på trappan!!! Ha ha!! Tragikomiskt liksom.

En person såg precis likadan ut som när vi gick i skolan och en person avvek lite tidigare för att dra på klubb! Det klubbas  v a r j e  lördag! En person kunde fortfarande den, på mellanstadiet inövade dansen till "Oh mama" och en person blev firad med födelsedagssång - trots att det inte var födelsedag. Och en person fick en ny bakgrund på sin telefon :-)

Det är inte någon av personerna på bilden som är ägare till telefonen...

Ja, det går inte riktigt att återberätta, men behövde liksom vara där! 

Det blev lite för sen sänggång, men det var en kul kväll och jag hoppas att det inte dröjer 17 år till nästa gång. Och att fler från klassen hänger på då!

18 kommentarer:

Olga sa...

Hahah, även om jag inte var där eller gick i din klass så skrattade jag högt när jag läste om de olika djurens öden 😂. Det verkar så himla roligt med klassträff, min kommer nog sannolikt aldrig bli av

Jennysvardag sa...

Så roligt ni verkar ha haft de i lördags. Vad jobbigt att tro att ens katt är död så sitter katten där. Så tokigt det kan bli ibland. Spännande med en sköldpaddan som ligger i kylen. Vilken lyckad klassåterträff :)

Sarah sa...

Vad roligt att återträffen blev så bra och att ni skratta så mycket :) Så glad den måste blivit när det visade sig att det inte var dens katt som var död :)

Chanelle sa...

Men ååh vad roligt! Kan bara tänka mig hur det måste vara att se alla man sett som barn fast som vuxna, måste ju vara så konstigt haha! Älskar de små djurhistorierna haha! Så himla roliga���� Att man hade sköldpaddan i kylen visste jag inte :O

Hannas krypin sa...

Men åh vad roligt med klassåterträff! Vilka roliga historier du fick berättat för dig. Undrar så hur det hade varit att träffa mina gamla klasskompisar.

Sandra sa...

Låter ju ändå toppen. Döda djur i frys finns det ju, jag har min afrikanska jättelands snäcka där, men att ha en skölpadda i kylen för vinteride har jag aldrig varit med om. Jag är glad att ni hade kul och att du fick energi av kvällen ❤

Fnulan sa...

Hahahha vilken härlig sammanfattning av ett gäng knäppgökar ;) Det verkar som att ni kommer att träffas fler gånger. Vad fick dom fram för konstigt om dig då?

Anna sa...

Hahaha! Som jag skrattade åt sköldpaddan i kylen. Jag var tvungen att googla på det där bara för det. Fantastiskt! Det låter verkligen som att ni hade en bra kväll.

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Så roligt att träffas och kul att du delar med dig, det där med katten vet jag också en som gjort :-o. Haha jag ser liksom humorn i sånt där jag med ;)

Johanna sa...

Men gud så kul! Ser verkligen fram emot våra klassträffar, hahah <3 Roligt att träffa alla efter så pass många år <3

Anneli @ spinkfinger.com sa...

Hahaha sköldpadda i kylen har jag aldrig hört och då har jag haft vattensköldpaddor. Måste ha varit en landsköldpadda? ��

Popprinsessan sa...

Nej, men ägaren sa att man behöver inte ha dem i kylen, men man kan när man märker att de går i ide. Jag vet inte, jag höll på att skratta på mig :-)

Junitjej sa...

Det är alltid kul med klassfest!

Marie Karlsson sa...

Men jisses det om katten är ju helt otroligt, vet ej om man ska skratta eller gråta. Superkul med klassfest

Kamilla Rytterlund sa...

Så roligt att höra om hu alla utvecklats och vilka val de gjort i livet.

Popprinsessan sa...

Inte mycket faktiskt! Jag var dock den av tjejerna som fick flest röster på att jag var mig mest lik. Vet inte om det är bra eller dåligt, ha ha!

Emelie undermyumbrella sa...

Men wow, vilken brakfest !! UNDERBARA historier. Visste inte ens att sköldpaddor går i vinteride?
ÄLSKAR reunions!
Måste fixa bloggarnas i år!
Trevlig helg!

Amanda sa...

Så roligt!! :)