15 februari 2019

Kärlek & semester

Igår överraskade jag barnen med att ha Alla-hjärtan-pyntat frukostbordet lite. L överraskade i sin tur med små presenter till oss andra. Bästa! Hon vill inte ha några egna presenter, men hon ger gärna bort ❤ Det gör visserligen hennes bror också, men han blir också mycket glad när han får gåvor. Oavsett vad det är! :-)


Annars flöt dagen på som vanligt. Skola, jobb, innebandy för R, fika & kör för mig. J & jag avslutade dagen med lite kex & ost innan vi gick och la oss bland alla väskor och pjäxor och annat :-)

Idag drar grabbarna till Italien för att åka skidor medan vi tjejer drar till Chicago! Jag har aldrig varit där så det ska bli spännande! Och det ska bli toppenhärligt att träffa våra fina vänner over there!

Faktiskt har grabbarna just landat i Italien medan vi tjejer är någonstans över Atlanten! Så det börjar bli dags att ställa om klockan snart. Sju timmar bakåt, så jag har mycket av fredagen kvar ännu!

Hur ser din fredag ut?


6 kommentarer:

PT Lilla Ax sa...

Helt ljuvlig dag du beskriver!! Njut av flygresan och semestern! Jag har ända sedan barnsben älskar när plan lyfter, men så var jag 7 dagar första gången föräldrarna flög med mig!

Fnulan sa...

Precis som det ska vara!!!! Men åååå kan inte jag och Mira får hänga med er nästa gång? SNÄLLA. Men ej till Italien då... Ha det helt underbart <3

Amanda Kanterfors sa...

Vad kul att du ska få åka till Chicago. Hoppas att jag 1 dag får åka till usa jag med. Trevlig resa :)

Kamilla Rytterlund sa...

Kex och ostar hade jag gärna mumsat på just nu. Får gå förbi ost butiken imorgon om jag ff är lika sugen. Ha en underbar resa nu och njut

Anna sa...

Chicago var jag i för ett par år sedan. Tyvärr alldeles för få dagar för att hinna med, men det vi hann se var verkligen fantastiskt :)

Lillan sa...

Åh så underbart med en resa till Usa ser helt underbart ut hoppas ni får en bra resa å trygg resa hem <3