13 februari 2019

Smoothie & klädhögar

I morse när jag vaknade mådde jag sämre än när jag gick och la mig. Försökte fylla på med vitaminer genom att göra smoothies till barnen och passade på att dricka en själv också. Det hjälpte nog :-) för framåt dagen mådde jag bättre igen och nu håller jag tummarna stenhårt att det förblir så.


Ikväll har jag packat lite, kläder har plockats fram och det ligger nu diverse högar  ö v e r a l l t  här hemma! Det är presenthögar (det har ju varit jul & födelsedagar coming up!) och klädhögar. Det är skidkläder i några högar och "vanliga" kläder i några högar. Det är väskor och prylar. Ja... det ska nog ordna sig - imorgon, he he!

Nu ska jag förbereda lite annat i väntan på en maskin tvätt som ska bli klar. Jag har en lista framför mig som hela tiden fylls på med något litet som jag ska fixa imorgon.. Finns en del små önskemål från "the americans" så det blir ett besök på Maxi imorgon också :-)

Vad tror du att du hade saknat om du inte bott i Sverige?

3 kommentarer:

Anna sa...

Åh, så gott med smoothie. Det gjorde jag jättemycket i början på året, men sen kom jag tyvärr av mig. Om jag flyttat utomlands hade jag verkligen saknat Ahlgrens bilar!

Hannas krypin sa...

Oj vilken bra fråga. Jag har ingen aning faktiskt. Så gott med smoothie, det ska jag nog ta mig en till frukost imorgon.

Sandra sa...

Lakrits skulle jag sakna. När jag var i Sri Lanka så vet jag att jag saknade köttbullar ��