01 februari 2019

Stökig vecka

Denna veckan alltså...  I måndags var det ganska ok, men i tisdags slog bacilluskan ut L, som jag fick hämta i skolan. Feber & hosta & hemma från skolan i några dagar för henne alltså. Och så lite strul med bredbandet hemma, som plötsligt slutade fungera, samtidigt som strömmen gick i delar av huset så att tex spisen slutade funka.

Efter mycket felsökande fick vi igång spisen, men inte bredbandet. Sedan har det spökat några dagar med proppar som gått och tillgången till Internet som kommit och gått... Det är inte min starka sida att inte kunna lösa sådana problem...


Men nu är det fredag. Två i familjen har käkat sushi, en ville hellre ha tomatsoppa och färsk tortellini och en är på båtmässa i Göteborg. Vi har kollat på Talang, det har byggts Jengatorn & vi har kollat igenom alla gamla sällskapsspel och konstaterat att vi borde ha regelbundna spelkvällar.

Imorgon är det innebandycup för R så L och jag laddar för att vara hejarklack. Det blir tidig avfärd så det blir inget nattsudd ikväll.

2 kommentarer:

Sjubarnsmamma sa...

Inget roligt när det ska strula. Men skönt att din spis funkar igen.

Unknown sa...

Drygt när det strular, sådant som strular som man är beoende av också. Samt jobbigt att varit sjuka, tyvärr den tiden på året