02 juni 2019

Första dagarna i NY

Sitter nu i Hamptons, vid poolen, med en klassisk amerikansk röd plastmugg i handen (eller bredvid mig i detta nu) och har äntligen lite tid att skriva några rader. Inte för att jag klagar! - för vi har haft några  f a n t a s t i s k a  dagar i New York!

Vi landade i onsdags och gjorde ungefär samma misstag som förra året :-) Vi var monstertrötta när vi satt på ett steak house! Som tur var låg det vägg i vägg med hotellet så vi hade inte så långt hem när vi hade fått i oss lite mat.


I torsdags var det lite mulet och vi satsade på shopping. På kvällen skulle vi gå på baseball och kolla på Yankees mot Boston Red Sox. Tyvärr insåg vi en stund innan vi skulle mot Bronx att matchen var inställd pga dåligt väder. Och dåligt väder var det - alla våra telefoner tjöt samtidigt med Nödsituationsvarningar & Flash flood warnings och regnet öste ner utanför. Vi blev lite tagna på sängen, samtidigt som vi var tacksamma över att vi inte hade hunnit bege oss norrut.Eftersom solen är framme OCH det tydligen inte är så bra uppkoppling här (får se om det ens kommer att synas några bilder i det här inlägget...) så blir det inte mycket mer än så här idag.

Inga kommentarer: