27 juni 2019

På skattjakt på Kastellet

Wow, vilka dagar vi har! Det är nästan elakt av mig att skriva att vi har  f a n t a s t i s k a  dagar! Vi är hela lilla familjen, vi är lediga (vi vuxna jobbar liiiite på förmiddagarna), solen skiner och vi träffar härliga vänner!


I tisdags gjorde vi en liten utflykt till Kastellet i Karlshamn. Vi hade läst om en skatt på den lilla ön och begav oss dit för att försöka hitta den. Det gjorde vi inte.. Men vi hittade en annan skatt som tur var!


På somrarna kör man sommarteater ute på Kastellet och vi har sagt sedan vi köpte Solsidan att vi skulle gå och kolla, men det har tyvärr aldrig blivit av. Vi har för mycket annat för oss här :-)


Efter slutfört skattjaktsuppdrag åkte vi och köpte smarriga skaldjur som vi sedan njöt av på hemmaplan med vänner. Som sagt, vi har underbara dagar är på Solsidan!! 

4 kommentarer:

Sandra sa...

Men oh så underbart det låter, synd att ni inte hittade en skatt, men räkor lät som ett bra tröstpris tycker jag ❤

Fnulan sa...

Men gud sä härligt. Jag vill också ha mitt solsidan!!!!!

Jennifer sa...

Vad härligt, njut så mycket ni bara kan! :)

Therese sa...

Åh så mysigt det ser ut, och förra inläggets rosaskimrande solsida - ljuvligt! Håller tummarna för bättre väder här i norr så att även vi kan åka till stugan och njuta, längtar dit efter en tripp söderöver. KRAM