12 augusti 2019

Planering, shopping och frysproblem

Jaha, frågan är om detta också bara är ett kort inhopp här (som det tydligen varit tidigare i sommar) eller om jag vågar mig på att säga att detta är en liten nystart?
Det har iaf ekat tomt här i bland mina vardagspussel & ilandsproblem. Fast jag har haft en fantastiskt härlig sommar tillsammans med familj och vänner.

Men nu längtar jag lite efter att kika in här om dagarna och lämna ett litet avtryck. Längtan efter lite rutiner kanske.. inte helt ovanligt så här när det börjar närma sig skolstart och jobb igen.


Lite matplanering har gjorts för den kommande veckan (jordgubbssalsan på bilden var yummie, yummie!) och idag har den stora loppan gjort lite inköp (kryss i taket!) för att fylla på garderoben. R, som ska på två kompiskalas i helgen har fixat presenter och provat igenom sina skor för att se vad som behövs bytas ut.

Det som INTE riktigt ingick i planen för den här veckan var att frysen (vår relativt NYA frys), tydligen inte ville vara med mer. Igår vid 22-snåret började ett alarm tjuta och trots omstarter och diverse försök så var det bara att inse att service är på sin plats. En service som tydligen inte kan utföras förrän om över en vecka... Jodå, enkelt att tömma en frys utan att behöva kasta allt för mycket.. Men som tur är så kastade vi aldrig vår gamla frys (visserligen bara en halv, men ändå) så vi kunde stoppa in lite i den och ta lite till jobbet. Vi får väl se hur länge vi kommer att vara utan frys..

2 kommentarer:

Fnulan sa...

Sommaren gör det bästa av oss. Vi lever! Så skit i att du inte bloggat. Så trist med frysen!!! Bra med planering dock. Kram

Mrs.Kjellström sa...

men så god sallad, älskar att man blandar i jordgubbar - vattenmelon är oxå sjukt gott att blanda i