11 oktober 2019

Five on friday - träningsrelateratMed tanke på min nuvarande träningsvärk så handlar dagens Five on friday om just träning eller liknande aktiviteter :-)

Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk (även om jag igår nästan var gråtfärdig) som när jag gick på gymnasiet och faktiskt tränade taekwondo. Det var träning tre gånger i veckan och vissa gånger hade jag så ont när jag kom till träningen att jag inte fattade hur jag skulle kunna röra mig. Men det var liksom bara att värma upp kroppen och börja om och stretcha ännu mer efteråt.
 
Jag har ALDRIG stått på ett par rollerblades! Jag hade ett par vanliga rullskridskor när jag var liten, men har alltså inte ens testat ett par rollerblades någon gång. Är usel på skridskor så jag antar att rollerblades inte heller skulle vara min grej riktigt :-)


Första gången jag stod på ett par skidor var när jag åkte med högskolekompisar till Åre. Ett tåg fullt med studenter och skidutrustning :-) Min ena kompis hade varit skibum i Österrike och  l o v a d e  att hon skulle lära mig åka skidor :-D

Mitt största minne av den veckan var när jag åkte ensam och ramlade strax innan nedfarten till liftarna - och verkligen inte tog mig ner!!! Det kom ju folk åkande i full fart hela tiden! När jag efter mycket om och men tagit mig ner var jag så arg och ledsen, gick med skidorna och stavarna i armarna och halkade givetvis i pjäxorna och slog dit också.. Toppen. Verkligen.

Jag har sprungit i Central Park. Med träningskläder alltså :-) Åkte till CP bara för att springa. Det var ett goal!

Jag har ett pass inbokat imorgon förmiddag! Jag måste ju bli av med en här jäk** träningsvärken! Kan knappt ta mig i eller ur bilen. Går som en nyförlöst pensionär som tappat bort sin rullator.

14 kommentarer:

Kamillas Kamera sa...

Fy sjutton för träningsvärk. Springa i Central Park vore härlig

Lillan Kind sa...

Jag har också minnen av en skidresa jag var med på under gymnasietiden, och som botade mig från lusten att åka skidor. Ramlade omkull ganska omgående, och bindningarna släppte inte från pjäxorna så jag höll på att bryta båda benen. Allt medan andra swishade förbi mig i full fart😆

Emschen sa...

Nyförlöst pensionär som tappat bort sin rullator. 😂🤣 Förstår precis vad du menar!
Jag har bara åkt utförsskidor en gång i mitt liv och nej det gick inte bra. Kom bara till barnbacken och där misslyckades jag totalt. Tror att jag är mer gjord för After-ski. Haha
Trevlig helg!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nilla sa...

Du har kanske tränat för mycket..

https://nouw.com/jenny8816 sa...

Wow, så flitig du är :) Snyggt jobbat. Ha en fin kväll. Kram

Bellisz sa...

Träningsvärk nej tack

Mina sa...

Jag dör 😂 Nyförlöst pensionär som tappat borg sin rulator. Tack för garvet och jag kan så relatera till det men även se den där ankgången framför mig 😂

Marie Karlsson sa...

Nämen varför hjälpte ingen dig i backen istället för att du skulle ligga där och kravla runt, så typsikt svenskt. Samt träningsvärk är hemskt att ha =(, ajajajajaj

Amanda malmflod sa...

Nej vad tråkigt att du har tränings värk inte alls kul hoppas värkligen att det går över ❤️😊

Sofie sa...

Vad läskigt att ligga där i backen, jag har aldrig åkt skidor. Men att spring i CP låter fantastiskt 🙂

Anna sa...

Träningsvärk har jag verkligen en hatkärlek till, det är förjävligt med värken men samtidigt så är det en bonus om att man faktiskt har gjort något bra och rätt. Förstår att det var obehagligt att ligga i backen! Fy! Inte åkt skidor på en evighet. Jättefint inlägg! Krwm!

carro sa...

Men usch vad jobbigt att du har så ont efter träningen och har svårt att ta dig till bilen.Detta med att åka skidor är en konst i sig och tålarmordet sätta verkligheten på prov flera gånger

Fnulan sa...

Hahahha jag säger ju det, det är farligt att träna!!!! Akta dig vännen. Jag måste säga att du ofta förvånar mig med hur mycket kul och annorlunda grejer du gör. Du är cool!